El Juvenil C FEGrama es manté quart per guanyar amb claredat al Complex Can Dragó de l’Alzamora per 0-2

23/11/2014

A la jornada 8, el Juvenil C FEGrama dirigit Rafa Muriel i Álex López aconsegueixen una clara i important victòria al Complex Can Dragó del Alzamora per 0-2.

Amb aquesta segona victòria seguida nostre equip FEGrama es col·loca quart classificat amb 15 punts i amb una jornada menys, amb sis, amb cinc partits guanyats i només una derrota.

El Alzamora rebia al nostre equip de Santa Coloma com a rival directe i amb aquesta derrota s’allunya amb 9 punts en la setena posició. Els gols van arribar en la segona part mitjançant Javi Mayorgas res més reprendre i de Guillermo Pérez al minut 65.

El nostre entrenador FEGrama Rafa Muriel ens explica les seves sensacions: «partit molt travat amb un equip molt lluitador i incansable el qual a força de faltes i d’aturar el joc ha aconseguit aguantar mitja part. A la segona part ha arribat el primer gol de Javier Mayordas i després de diverses ocasions va sentenciar Guille després d’una bona contra. Hem pogut fer més gols però al final 0 2 ia seguir somiant «.

Per a la següent jornada, la 9, el nostre conjunt de la Fundació Grama rebrà al Nou Municipal al Salesians Bosco, penúltim, el dissabte 29 de novembre des de les 17:45 hores.

En la jornada 8, el Juvenil C FEGrama dirigido Rafa Muriel y Álex López consiguen una clara e importante victoria en el Complex Can Dragó del Alzamora por 0-2.

Con esta segunda victoria seguida nuestro equipo FEGrama se coloca cuarto clasificado con 15 puntos y con una jornada menos, con seis, con cinco partidos ganados y solo una derrota.

El Alzamora recibía a nuestro equipo de Santa Coloma como rival directo y con esta derrota se aleja con 9 puntos en la séptima posición. Los goles llegaron en la segunda parte mediante Javi Mayorgas nada más reanudar y de Guillermo Pérez en el minuto 65.

Nuestro entrenador FEGrama Rafa Muriel nos cuenta sus sensaciones: «partido muy trabado con un equipo muy peleón y correoso el cual a base de faltas y de parar el juego ha conseguido aguantar media parte. En la segunda parte ha llegado el primer gol de Javier Mayordas y después de varias ocasiones sentenció Guille después de una buena contra. Hemos podido hacer más goles pero al final 0 2 y a seguir soñando».

Para la siguiente jornada, la 9, nuestro conjunto de la Fundació Grama recibirá en el Nou Municipal al Salesians Bosco, penúltimo, el sábado 29 de noviembre desde las 17:45 horas.

fundacio grama santa coloma juvenil c

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901